Dostupne usluge

Fininfo - Start Paket
Besplatan Start paket! Pristup bez naknade do kraja pandemije
Saznajte bitne informacije o svojim poslovnim partnerima, klijentima i konkurentima. Fininfo start paket sadržava osnovne i registracijske podatke, financijske izvještaje, povezane osobe i subjekti, blokade i dr. Fininfo Vam omogućava da poslovne odluke donosite na temelju kvalitetnih informacija, da kontrolirate rizik i osigurate svom poduzeću zdravo poslovanje.
Fininfo - E-učenje
Besplatan pristup modulu e-učenja Fininfo portala
Iskoristite vrijeme i naučite nešto novo ili obnovite svoje znanje. Pripremili smo za Vas tri interaktivne lekcije e-učenja kojima ćete upoznati financijske izvještaje i analizu putem pokazatelja. Teme su obrađene sustavno na zanimljiv način uz grafičke i interaktivne elemente. Registrirajte se na Fininfo portalu i započnite učiti s nama.
Audit slika proizvoda e-trgovine
Besplatno do kraja pandemije
Audit slika proizvoda provjerava sadrže li slike u XML feedu Vaše e-trgovine tehničke pogreške, a ispunjavaju li sve uvjete portala za oglašavanje kao što je Facebook, Instagram, Google Merchants i dr.
CroInvest.eu - Most između nastanka i realizacije Vaše ideje
Besplatno do kraja pandemije
CroInvest.eu je prva hrvatska crowdfunding platforma za financiranje poduzetničkih, infrastrukturnih i društveno korisnih projekata.
Ured Online
Tijekom trajanja pandemije, za svakog korisnika servis je besplatan prvih 30 dana
Cloud ured svjetske kvalitete za Vašu organizaciju. Pohranite sve poslovne podatke na jednom mjestu, dijelite ih na siguran način s članovima Vašeg tima i klijentima, editirajte Word i Excel dokumente i tablice, komunicirajte i dogovarajte se integriranim chatom i videom, planirajte i pratite rad bili u uredu ili (u uredu) kod kuće.
Analiza postojećeg IT sustava
Usluga je besplatna do kraja pandemije
O ponudi
Kroz upitnik koji se popunjava te dodatne podatke koji se naknadno zatraže dobiva se uvid u stanje postojećeg IT sustava. Prema pravilima struke identificiraju se dobre prakse, postojeći problemi i mogući rizici te se daje preporuka u kojem smjeru i uz koje prioritete rješavati uočene probleme i minimizirati rizike.
E-mail: poslovna.rjesenja@megatrend.com
Analiza poslovanja i preporuke IT sustava za povećanje efikasnosti poslovanja
Usluga je besplatna do kraja pandemije
O ponudi
Kroz upitnik koji se popunjava te dodatne podatke koji se naknadno zatraže dobiva se uvid u procese i poslovanje tvrtke. Prema pravilima struke identificiraju se područja u kojima bi primjena IT sustava dovela do povećanja efikasnosti poslovanja te se daju preporuke o istima.
E-mail: poslovna.rjesenja@megatrend.com
DistribuirajMe
Pronađi novog poslovnog partnera
Pro Plus paket besplatno 60 dana
Na DistribuirajMe platformi možete se oglašavati kako biste pronašli nove distributere za svoj proizvod ili se registrirali kao distributer koji traži nove prilike na tržištu. Registracija je besplatna, a uz kod kupona DIGZAJ55 ostvarujete 60 dana besplatnog korištenja Pro Plus paketa bez obveze produženja (kupon unosite na stranici košarice prilikom kupovine paketa).
Cisco AnyConnect Secure Mobility Client
Besplatne licence na period od 90 dana
Cisco AnyConnect Secure Mobility Client omogućava povezivanje na VPN mrežu vaše tvrtke i siguran rad s udaljenih osobnih računala i mobilnih uređaja, kao i potpunu kontrolu pristupa od strane sigurnosnih timova. Za više informacija, posjetite cisco.hr/workfromhome. Za besplatne licence na period od 90 dana obratite se lokalnom Cisco uredu.
Cisco Umbrella
Besplatno korištenje 14 dana
Cisco Umbrella је sustav koji vas štiti od zlonamjernih web destinacija te brzo i lako postavlja sigurnosni kišobran oko vašeg sustava. Besplatno korištenje 14 dana možete produžiti na 90 dana ako kontaktirate Cisco lokalni ured ili posjetite cisco.hr/workfromhome.
Cisco Duo Security
Besplatno korištenje 30 dana
Duo Security omogućava organizacijama da provjere identitet korisnika i kvalificiraju pouzdanost uređaja prije odobrenja pristupa aplikacijama. Dostupan je besplatno na period od 30 dana. Za povećanje broja korisnika u probnom periodu, obratite se lokalnom Cisco uredu. Za više informacija, posjetite cisco.hr/workfromhome.
Cisco Webex
Besplatno korištenje 90 dana
Cisco Webex је cloud platforma koja omogućava jednostavno rješenje za komunikaciju između svih zaposlenih, s klijentima ili partnerima. Olakšava organizaciju rada od kuće i nudi opcije razmjene poruka i datoteka, audio i video konferencije HD kvalitete, kreiranje timova i organiziranje online sastanaka za do 200 sudionika. Više na cisco.hr/workfromhome i www.webex.com/covid19.html.
N-lab Besplatne poslovne cloud aplikacije
Najnoviji porezni propisi
Besplatno 30+ dana
Besplatne poslovne cloud aplikacije za 100 tvrtki koje imaju od 2 do 10 zaposlenih i godišnji prihod manji od 1 mil. EUR. Besplatne cloud aplikacije imaju punu funkcionalnost kao i komercijalne aplikacije. Sadrže privatni prostor za datoteke i bazu podataka od 1GB, pristup za jednog korisnika i do 10.000 zapisa u bazu podataka.
Equestris akademija
edukativni sadržaji, e-knjige i webinari
Besplatno do kraja pandemije
Putem EQUESTRIS Akademije želja nam je podijeliti sedam besplatnih e-knjiga sa korisnim znanjima iz područja strateškog komuniciranja i odnosa s javnošću stečena kroz dugogodišnje iskustvo rada u međunarodnim renomiranim tvrtkama.
Duplico Mjere za poslovne partnere
(MyIntranet, Microsoft Teams, 3h IT podrške)
Besplatno na razdoblje od 6 mjeseci.
Paket besplatnih usluga na razdoblje od 6 mjeseci, koji se sastoji od poslovne aplikacije MyIntranet (https://myintranet.io/), kolaboracijskog alata Microsoft Teams te tri sata besplatne informatičke podrške mjesečno.
Mergado Pack plugin za WordPress WooCommerce
Mergado Pack plugin za WordPress WooCommerce
Mergado Pack za WooCommerce je alat koji omogućava oglašavanje na portalima za usporedbu proizvoda i ponuda. MP pomaže stvarati bolje XML datoteke, a ima mnoštvo marketinških funkcija kao što su Facebook Pixel, Google Ads, Glami piXel i dr.
RiPup webinar
Najnoviji porezni propisi
Besplatno do kraja pandemije
Kako bi vam olakšali poslovanje, poklanjamo vam RiPup Webinar na tematiku najnovijih poreznih propisa. Porezne izmjene covid19 i Porezne izmjene 2020. godine.
Adria Box
Besplatan sustav online naručivanja za ugostitelje
Osnovni paket je trajno besplatan
Omogućavamo vlasnicima restorana, pizzeria i fast food objekata da potpuno besplatno zaprimaju narudžbe online. Omogućite svojim klijentima naručivanje putem Facebook stranice, web stranice i mobilne aplikacije potpuno besplatno.
VeeMee – digitalna platforma za informacije o podrijetlu proizvoda
Besplatno osnovni profil na opciji "Pridružite se"
VeeMee je prva hrvatska digitalna platforma u poljoprivrednom i trgovačkom sektoru na kojoj skeniranjem QR koda proizvoda potrošači mogu saznati sve o podrijetlu proizvoda koji kupuju, njegovom proizvođaču, certifikatima proizvođača, kapacitetima i distributerima. Osigurajte svojim proizvodima neutralnu oznaku porijekla PID.
HGK poveznica
Trajno besplatno
S ciljem ublažavanja posljedica krize uzrokovane epidemijom koronavirusom, Hrvatska gospodarska komora pokrenula e-uslugu - HGK Poveznica. Kroz uslugu je omogućena promocija proizvoda i usluga te izravno povezivanje postojeće domaće ponude i potražnje u području proizvoda, usluga, transporta i mogućnosti plasmana na tržište.
CroMall – Vaš virtualni izlog prema inozemstvu
Besplatno do kraja pandemije
CroMall.eu je prva hrvatska izvozna e-platforma putem koje domaći proizvođači mogu izraditi web-shop i prezentirati vlastite proizvode na više od 10 stranih jezika.
CroInvest.eu - Most između nastanka i realizacije Vaše ideje
Besplatno do kraja pandemije
CroInvest.eu je prva hrvatska crowdfunding platforma za financiranje poduzetničkih, infrastrukturnih i društveno korisnih projekata.